Samen met verschillende musici komt Elizabeth thuis bij haar oude liefde, jazz.  ‘Ik voel me volstrekt gebonden aan tekst. Alle improvisatie, alle loopjes, alle expressie middelen die ik tot mijn beschikking heb, dienen om nog meer uit te drukken waar het over gaat. En het fijne met jazz is, dat je zoveel vrijheid hebt om je persoonlijke invulling te geven
 
 
 
JAZZ en POP
‘round midnight’, met pianist Johan Hoogeboom
This Masquerade, met ‘These Boots’
These Boots
These Boots is een band met zangeres die optreedt in wisselende bezetting. De musici zijn altijd ervaren toptalenten in hun vak. Daardoor hebben ze de ruimte om elkaar te verrassen en van elkaar te genieten tijdens het spelen. Precies de juiste sfeer die echte live muziek kan geven: een beetje zwoel, een beetje nostalgie, een beetje spanning. en veel schwung en plezier, zodat er een hoop energie van af straalt.
Het repertoire van THESE BOOTS bestaat voornamelijk uit sixties hits, met enkele uitstapjes naar soul, jazz en country. Een lekkere sound met een acceptabel geluidsniveau. Voor de liefhebbers van live muziek met persoonlijkheid.
 
These boots are made for walking,
met “These Boots”
Voor contact of boeken klik hier.